Spring naar content

Zoekmachine optimalisatie training

Die bezoekers naar je website komen niet vanzelf. Met onze zoekmachine optimalisatie training trek je de juiste bezoekers aan naar je website, zonder dat je mediabudget spendeert.  

Google je je eigen bedrijfsnaam of diensten en popt niet jouw site, maar die van je concurrent op in de zoekmachines? Dan is het tijd voor actie: samen met jou achterhalen we op welke zoektermen jij moet focussen én hoe je ervoor zorgt dat jij de zoekmachines domineert. Zodat je ideale klant jouw site bezoekt, in plaats die van de concurrent. Met onze stap-voor-stap methode heb je aan het einde van de training een duidelijk plan voor de groei van je website.    

Is een zoekmachine optimalisatie training precies wat jij zoekt? 

Klaar om te investeren in je kennis van Zoekmachine Optimalisatie?

In één volle dag heb je een duidelijk plan om zoekmachine optimalisatie in te zetten voor jouw site. Onze groepstrainingen in Eindhoven starten om 9.30 en om 16.00 ga je de deur uit met nieuwe kennis, inzichten en je inbox vol met handige tips, tools en handleidingen om je kennis verder toe te passen in de praktijk.  

De kosten voor een groepstraining bedragen 625 euro excl. BTW. Naast dat je tijdens deze training wordt ondergedompeld in SEO, verzorgen we ook een overheerlijke en gezonde lunch. De koffie, thee, en water vloeien rijkelijk en een kleine snack op tafel ontbreekt ook niet.  

Liever een Zoekmachine Optimalisatie training volledig aangepast op jouw merk? Vanaf 795 euro excl. BTW kun je een 1-op-1 training bij ons volgen. Bij ons op locatie, of bij jou op kantoor. Of stoom je hele team klaar met een incompany training bij jou op kantoor. Neem contact op voor de mogelijkheden en bijbehorende investering.  

De zoekmachine optimalisatie training is inclusief:

  • Gezonde lunch en tussendoortjes 
  • Onbeperkt koffie, thee en water  
  • Een certificaat van deelname 
  • Het behandelde lesmateriaal dat je na afloop toegestuurd krijgt 
  • Extra handleidingen en tools om zelf aan de slag te gaan  

 

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan