Spring naar content

Zoekmachine adverteren training

Die bezoekers naar je website komen niet vanzelf. Zoekmachine marketing zorgt ervoor dat je wordt gezien door je ideale klant. En met onze zoekmachine adverteren training verhoog je de ROI (Return On Investment) van je campagnes. Zo haal je méér euro’s uit je advertentiebudget.  

Google je je eigen bedrijfsnaam of diensten en popt niet jouw site, maar die van je concurrent op in de zoekmachines? Zorgt je SEO-strategie voor mooie resultaten, maar wil je versnellen? Met onze training leer je alles over het opzetten, analyseren en optimaliseren van advertentiecampagnes. Met als doel meer naamsbekendheid, meer verkeer naar je website of meer (online) aankopen.  

Is een zoekmachine adverteren training precies wat jij zoekt?

Klaar om te investeren in je kennis over Zoekmachine Adverteren?

In één volle dag heb je een duidelijk plan om zoekmachine adverteren in te zetten voor jouw site. Onze groepstrainingen in Eindhoven starten om 9.30 en om 16.00 ga je de deur uit met nieuwe kennis, inzichten en je inbox vol met handige tips, tools en handleidingen om je kennis verder toe te passen in de praktijk.  

De kosten voor een groepstraining bedragen 625 euro excl. BTW. Naast dat je tijdens deze training wordt ondergedompeld in de advertenties, verzorgen we ook een overheerlijke en gezonde lunch. De koffie, thee, en water vloeien rijkelijk en een kleine snack op tafel ontbreekt niet.  

Liever een Zoekmachine Optimalisatie training volledig aangepast op jouw merk? Vanaf 795 euro excl. BTW kun je een 1-op-1 training bij ons volgen. Bij ons op locatie, of bij jou op kantoor. Of stoom je hele team klaar met een incompany training bij jou op kantoor. Neem contact op voor de mogelijkheden en bijbehorende investering.  

Deze zoekmachine adverteren training is inclusief:

  • Gezonde lunch en tussendoortjes 
  • Onbeperkt koffie, thee en water  
  • Een certificaat van deelname 
  • Het behandelde lesmateriaal dat je na afloop toegestuurd krijgt 
  • Extra handleidingen en tools om zelf aan de slag te gaan  

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan