Spring naar content

Website / UX design

Met UX Design laat je je bezoekers overgaan tot actie en haal je meer rendement uit je site. Wij zorgen dat de basis van jouw nieuwe design is voorzien van slimme kenmerken die jouw bezoeker het vertrouwen geven dat nodig is. En heb je een bestaande website en wil je meer rendement uit je design halen? Door middel van data-analyses, heatmaps en experttoetsingen brengen we het gedrag van je bezoekers en eventuele obstakels in kaart. Zodat jij meer rendement uit hetzelfde aantal bezoekers haalt.  

"*" geeft vereiste velden aan

*
Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

*
Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behaal meer rendement met UX-Design

UX staat voor User Experience en is een onderdeel van conversie optimalisatie. Een eerste indruk is binnen seconden gemaakt: dat geldt ook voor de uitstraling van je website. En dat gaat verder dan alleen een mooie kleur en strakke beelden. Bepaalde elementen kunnen de bezoeker afschrikken of juist extra vertrouwen geven. Met een goed UX-design beïnvloed je de emoties van je bezoekers en kun je gedrag in positieve zin sturen.     

Een UX-design is toegankelijk, intuïtief en overtuigt de bezoekers. Om die bezoekers te overtuigen gebruik je de zes principes van Cialdini: wederkerigheid, consistentie, social proof, sympathie, autoriteit en schaarste.   

Heb je een uitdaging om meer rendement te behalen met een sterk UX-design? Hiermee helpen we jou:
  • Ontwerp van UX-design 
  • Onderzoek   
  • Strategie  
  • Obstakels in kaart brengen 
  • A/B testen   
  • Testplan  

UX-design als onderdeel van de totale strategie

Je succes vergroten met een online strategie? Optimaliseer je website online en offline. Optimaliseer je advertenties, social media én je website met een UX-design voor meer rendement. Op basis van datagedreven marketing laten wij je merk online groeien. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan