Spring naar content

Training social media

Via social media kun je direct communiceren met je ideale klant. In tegenstelling tot zoekmachine marketing gebruik je social media om te inspireren, in plaats van te verkopen. Tuurlijk, dat is je uiteindelijke doel. Maar de aanpak verschilt enorm van andere kanalen. Dat komt omdat jouw ideale klant op social media niet bezig is met een training, kleding of ander product aan te kopen als ‘ie doelloos door de timeline scrollt. Het is zaak dat jij impact maakt, een scroll-stopper wordt en daarmee het onderbewuste triggert. In onze social media training zorgen we ervoor dat jij opvalt bij je ideale klant.  

Is een social media training precies wat jij zoekt?

Klaar om te investeren in je kennis over Social Media?

In één volle dag heb je een duidelijk plan om social media in te zetten voor jouw merk. Onze groepstrainingen in Eindhoven starten om 9.30 en om 16.00 ga je de deur uit met nieuwe kennis, inzichten en je inbox vol met handige tips, tools en handleidingen om je kennis verder toe te passen in de praktijk.  

De kosten voor een groepstraining bedragen 625 euro excl. BTW. Naast dat je tijdens deze training wordt ondergedompeld in social media, verzorgen we ook een overheerlijke en gezonde lunch. De koffie, thee, en water vloeien rijkelijk en een kleine snack op tafel ontbreekt niet.  

Liever een social media training volgen die volledig is aangepast op jouw merk? Vanaf 795 euro excl. BTW kun je een 1-op-1 training bij ons volgen. Bij ons op locatie, of bij jou op kantoor. Of stoom je hele team klaar met een incompany training bij jou op kantoor. Neem contact op voor de mogelijkheden en bijbehorende investering.  

Deze training is inclusief:

  • Een certificaat van deelname 
  • Het behandelde lesmateriaal dat je na afloop toegestuurd krijgt 
  • Extra handleidingen en tools om zelf aan de slag te gaan  
  • Gezonde lunch en tussendoortjes 
  • Onbeperkt koffie, thee en water

  

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan