Spring naar content

Social media advertising

Maak je social ads groot

Bereik jouw doelgroep waar die het actiefst is: op social media. Bijna iedereen is dagelijks online op platforms als Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat en TikTok. Ook jouw potentiële klanten zijn daar te vinden. Dankzij onze slimme targeting en creatieve advertenties komt jouw boodschap precies bij de juiste mensen terecht, ongeacht waar ze zich in hun klantreis bevinden. Of je nu een nieuwe dienst wilt lanceren, directe verkopen uit je webshop wilt realiseren, of de juiste kandidaten voor jouw organisatie wilt werven, social media advertising biedt de oplossing.

leads per maand

Met gerichte socialmediacampagnes weten we voor DomusCura maandelijks ruim 200 nieuwe leads binnen te halen.

> Lees de case

%
meer weergaven

Socialmedia-advertenties kunnen bijdragen aan je zichtbaarheid en bekendheid, en resulteren in meer bezoekers. Dit hebben we voor de werken-bij-website van Aeres binnen zes weken gerealiseerd.

bijbaners in 2 maanden

En dat met een klein budget. Voor ouderzorgorganisatie Valkenhof wisten we in no time zowel ouderen als jongeren blij te maken.

> Lees de case

Geïntegreerde aanpak

1. Inzicht
Via digitale data en kwantitatief onderzoek brengen we jouw doelgroep en concurrentie in kaart, en maken we jouw USP’s inzichtelijk.

2. Strategie
Met alle inzichten maken we voor jou een krachtige en passende socialmediastrategie. Of het nu Facebook, Instagram of LinkedIn is, wij weten waar en hoe je moet adverteren.

3. Creativiteit
Van video- en foto- tot tekst- en shoppingadvertenties: we hebben alles in huis. Wij zorgen ervoor dat je indruk maakt met de juiste content en dat je advertenties eruit springen.

4. Groei
We houden je campagnes nauwlettend in de gaten en optimaliseren die waar nodig. Zo behalen we met jouw advertenties het beste resultaat.

Merkgroei

Van nieuwsgierig naar ff kletsen?

Wil je samen met ons vooruitkijken? En weten waar voor jouw merk de kansen liggen? Of wil je ons gewoon beter leren kennen? Bel voor een kennismaking of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

*
Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan