Spring naar content

Marketing automation training

Je tijd is kostbaar. Daarom wil je terugkerende taken automatiseren, zodat er een continue stroom aan leads binnenkomt. “Work smarter, not harder” is jouw motto. In onze marketing automation training leer je hoe je tijd bespaart met marketing automation, zodat je je marketinginspanningen transformeert in een geoliede marketingmachine.  

Is een marketing automation training precies wat jij zoekt? 

Klaar om te investeren in je kennis over marketing automation?

In één volle dag heb je een duidelijk plan om tijd te besparen met marketing automation. Onze groepstrainingen in Eindhoven starten om 9.30 en om 16.00 ga je de deur uit met nieuwe kennis, inzichten en je inbox vol met handige tips, tools en handleidingen om je kennis verder toe te passen in de praktijk.  

De kosten voor een groepstraining bedragen 625 euro excl. BTW. Naast dat je tijdens deze training wordt ondergedompeld in de wereld van automatiseringen, verzorgen we ook een overheerlijke en gezonde lunch. De koffie, thee, en water vloeien rijkelijk en een kleine snack op tafel ontbreekt niet.  

Liever een marketing automation training volledig aangepast op jouw merk? Vanaf 795 euro excl. BTW kun je een 1-op-1 training bij ons volgen. Bij ons op locatie, of bij jou op kantoor. Of stoom je hele team klaar met een incompany training bij jou op kantoor. Neem contact op voor de mogelijkheden en bijbehorende investering.  

Deze marketing automation training is inclusief:

  • Gezonde lunch en tussendoortjes 
  • Onbeperkt koffie, thee en water  
  • Een certificaat van deelname 
  • Het behandelde lesmateriaal dat je na afloop toegestuurd krijgt 
  • Extra handleidingen en tools om zelf aan de slag te gaan  

 

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan