Spring naar content

Training Google Analytics

Tegenwoordig kunnen we alles meten, weten en de bijbehorende middelen inzetten. Maar dat zorgt ook voor een enorme uitdaging: want door die oneindige stroom aan mogelijkheden verlies je focus.  Welke data is belangrijk en welke middelen zet je in?  

Onze Google Analytics Training neemt je stap voor stap hierin mee. Niet verdwalen in de cijfers, maar recht op je doel afgaan. Op basis van jouw doelstellingen richten we conversies in, bepalen we KPI’s en heb je aan het eind van de training een overzichtelijk dashboard waar al je data samenkomt. Zodat jij datagedreven beslissingen kunt maken voor je volgende marketingmove. Breng focus en structuur aan met onze Google Analytics training.  

Is een Google Analytics training precies wat jij zoekt?

Investeren in je kennis van Google Analytics?

In één dag word je klaargestoomd zodat Google Analytics geen geheimen meer voor je kent. Onze groepstrainingen in Eindhoven starten om 9.30 en om 16.00 ga je de deur uit met nieuwe kennis, inzichten en je inbox vol met handige tips, tools en handleidingen om je kennis verder toe te passen in de praktijk.

De kosten voor een groepstraining bedragen 625 euro excl. BTW. Naast dat je tijdens deze training wordt ondergedompeld in data, verzorgen we ook een overheerlijke en gezonde lunch. De koffie, thee, en water vloeien rijkelijk en een kleine snack op tafel ontbreekt niet.

Liever een Google Analytics training volledig aangepast op jouw merk? Vanaf 795 euro excl. BTW kun je een 1-op-1 training bij ons volgen. Bij ons op locatie, of bij jou op kantoor. Of stoom je hele team klaar met een incompany training bij jou op kantoor. Neem contact op voor de mogelijkheden en bijbehorende investering.

 

Google Analytics training is inclusief:

  • Gezonde lunch en tussendoortjes 
  • Onbeperkt koffie, thee en water  
  • Een certificaat van deelname 
  • Het behandelde lesmateriaal dat je na afloop toegestuurd krijgt 
  • Extra handleidingen en tools om zelf aan de slag te gaan

 

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan