Spring naar content

laat employer branding voor je werken

Maak je werkgeversmerk groot

Krapte op de arbeidsmarkt en war for talent zijn niet alleen de uitdagingen van vandaag: al decennialang is er een grote noodzaak om geschikte medewerkers te vinden. En als je ze hebt, dan wil je ze ook behouden. Geen makkelijke opgave. Daarom hebben we veel tijd gestoken in een formule die werkt. Data plus strategie plus creativiteit is resultaat – in die volgorde én als circulair proces. Want het begint pas als de basis van je employer branding en je wervingscampagne staat: een geïntegreerde aanpak die jouw werkgeversmerk efficiënt en effectief laat groeien.

bijbaners in 2 maanden

En dat met een klein budget. Voor ouderzorgorganisatie Valkenhof wisten we in no time zowel ouderen als jongeren blij te maken.

> Lees de case

%
groei sollicitanten

ISS is wereldwijd een van de grootste facilitymanagers. En dat willen we graag zo houden: dankzij een nieuwe arbeidsmarktstrategie.

> Lees de case

unieke bezoekers

Opdracht: werf 55 specialist operators voor twee locaties. Met hoge eisen van Heineken en een lastig over te halen doelgroep. Doelstelling ruimschoots gehaald.

> Lees de case

Geïntegreerde aanpak

1. Inzicht
Via digitale data en kwantitatief onderzoek brengen we je werkgeversmerk, doelgroepen, concurrenten én kansen in kaart.

2. Strategie
Met alle inzichten vinden we jouw unieke werkgeverskracht. Die vertalen we naar een slimme strategie waarmee je al je concurrenten voorblijft.

3. Creativiteit
Van een employer brand movie tot een bankje om bij te babbelen: échte impact maak je met een creatief plan, getoetst en getest bij je doelgroep.

4. Groei
Werkzoekenden én latent zoekenden: geen enkele geschikte potential slaan we over. We verzorgen alle middelen en media, en sturen bij via ons dashboard.

Merkgroei

Van nieuwsgierig naar ff kletsen?

Wil je samen met ons vooruitkijken? En weten waar voor jouw merk de kansen liggen? Of wil je ons gewoon beter leren kennen? Bel voor een kennismaking of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

*
Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan