Spring naar content

Training e-mailmarketing

We hoeven jou niet te vertellen dat e-mailmarketing méér is dan de nieuwsbrief eruit sturen naar alle contacten in de BCC. Het is een manier waarmee je persoonlijk communiceert met je doelgroep, op het juiste moment de juiste content voorschotelt en met de lezers ervan een warme, digitale band opbouwt. Met onze e-mailmarketing training maak je van je leads klanten en ambassadeurs én pas je de theorie direct toe in de praktijk.  

Is een e-mailmarketing training precies wat jij zoekt?

Klaar om te investeren in je kennis over E-mailmarketing?

In één volle dag heb je een duidelijk plan om e-mailmarketing in te zetten voor jouw merk. Onze groepstrainingen in Eindhoven starten om 9.30 en om 16.00 ga je de deur uit met nieuwe kennis, inzichten en je inbox vol met handige tips, tools en handleidingen om je kennis verder toe te passen in de praktijk.  

De kosten voor een groepstraining bedragen 625 euro excl. BTW. Naast dat je tijdens deze training wordt ondergedompeld in e-mailmarketing, verzorgen we ook een overheerlijke en gezonde lunch. De koffie, thee, en water vloeien rijkelijk en een kleine snack op tafel ontbreekt niet.  

Liever een E-mailmarketing training volledig aangepast op jouw merk? Vanaf 795 euro excl. BTW kun je een 1-op-1 training bij ons volgen. Bij ons op locatie, of bij jou op kantoor. Of stoom je hele team klaar met een incompany training bij jou op kantoor. Neem contact op voor de mogelijkheden en bijbehorende investering.  

De E-mailmarketing training is inclusief:

  • Gezonde lunch en tussendoortjes 
  • Onbeperkt koffie, thee en water  
  • Een certificaat van deelname 
  • Het behandelde lesmateriaal dat je na afloop toegestuurd krijgt 
  • Extra handleidingen en tools om zelf aan de slag te gaan    

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan