Spring naar content

Digital banner design

De aandacht pakken bij je ideale klant? Met digital banner design pak je de aandacht en hou je ‘m vast. Die eerste indruk is namelijk onuitwisbaar en je hebt maar één kans om de aandacht te grijpen. Zeker als het gaat om de lancering van je nieuwe bedrijf, product of dienst. Display Advertising binnen het Google Ads-netwerk zorgt voor meer bereik en naamsbekendheid, mits je het goed aanpakt.  

"*" geeft vereiste velden aan

*
Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

*
Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak een eyecatcher van je merk met digital banner design

Digitale of online banners worden gebruikt om te adverteren in het Display Netwerk. Negen van de tien banners vallen je waarschijnlijk niet op. Dat komt omdat je op dat moment geen actieve koopintentie hebt, de banner geen ‘scroll-stopper’ is of de boodschap voor jou niet relevant is.  

Door de juiste vertrekpunten te bepalen wordt er een sterk, consistent en uniek merk neergezet. Dat vertalen we door naar de digitale banners, zodat jouw banner een scroll-stopper wordt. Daarmee vergroot je je bereik, naamsbekendheid en kun je onmogelijk om jouw merk heen.  

De voordelen van effectieve digital banners:
  • Vergroten van je bereik en naamsbekendheid 
  • Designs die aansluiten bij je sterke merk 
  • Banners die de aandacht trekken onder het juiste publiek  
  • Een hoger rendement uit je advertenties  
  • Een nieuwe doelgroep aanspreken 

Digital banner design als onderdeel van je online strategie

Je succes vergroten met een online strategie? Met sterke digital banners val je op. Vergroot je bereik en naamsbekendheid met banners en laat je bezoekers converteren op je website. Op basis van datagedreven marketing laten wij je merk online groeien. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?  

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan