Spring naar content

Training conversie optimalisatie

Meer rendement uit je huidige bezoekersaantallen: de droom van iedere marketeer. Met een  conversie optimalisatie-traject haal je méér resultaat uit je huidige budget. Maar hoe begin je? 

Onze conversie optimalisatie training geeft structuur aan het proces om meer rendement uit je huidige websitebezoekers te halen. Dat doen we aan de hand van een duidelijk stappenplan en gestructureerde werkwijze. Na afloop van de training heb jij alle tools en kennis om de conversie op je site te verbeteren. Eenmalig investeren, op de lange termijn profiteren.  

Is een conversie optimalisatie training precies wat jij zoekt? 

 

Klaar om te investeren in je kennis van Conversie Optimalisatie?

In één volle dag heb je een duidelijk plan om conversie optimalisatie in te zetten voor jouw site. Onze groepstrainingen in Eindhoven starten om 9.30 en om 16.00 ga je de deur uit met nieuwe kennis, inzichten en je inbox vol met handige tips, tools en handleidingen om je kennis verder toe te passen in de praktijk.   

De kosten voor een groepstraining bedragen 625 euro excl. BTW. Naast dat je tijdens deze training wordt ondergedompeld in het onderwerp, verzorgen we ook een overheerlijke en gezonde lunch. De koffie, thee, en water vloeien rijkelijk en een kleine snack op tafel ontbreekt niet.  

Liever een Conversie Optimalisatie training volledig aangepast op jouw merk? Vanaf 795 euro excl. BTW kun je een 1-op-1 training bij ons volgen. Bij ons op locatie, of bij jou op kantoor. Of stoom je hele team klaar met een incompany training bij jou op kantoor. Neem contact op voor de mogelijkheden en bijbehorende investering.  

De Conversie Optimalisatie training is inclusief:

  • Gezonde lunch en tussendoortjes 
  • Onbeperkt koffie, thee en water  
  • Een certificaat van deelname 
  • Het behandelde lesmateriaal dat je na afloop toegestuurd krijgt 
  • Extra handleidingen en tools om zelf aan de slag te gaan  

 

 

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan