Spring naar content

Agile Marketing Workshop

Efficiënter werken, flexibel omgaan met veranderingen en inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen binnen de markt. Agile werken zorgt ervoor dat jouw marketing meer resultaat oplevert. In onze agile marketing workshop leren we je in één dag meer over deze werkwijze zodat je meer grip krijgt op je planning, budgetten minder uitlopen en je daardoor meer resultaat behaalt.  

Is een agile marketing workshop precies wat jij zoekt? 

Klaar om te investeren in je kennis over agile marketing?

In een halve dag heb je een duidelijk plan om tijd te besparen met de agile werkwijze. Deze groepstraining in Eindhoven start om 9.30 en om 14.00 ga je de deur uit met nieuwe kennis, inzichten en je inbox vol met handige tips, tools en handleidingen om je kennis verder toe te passen in de praktijk.  

De kosten voor een groepstraining bedragen 625 euro excl. BTW. Naast dat je tijdens deze training wordt ondergedompeld in de wereld van agile marketing en scrum, verzorgen we ook een overheerlijke en gezonde lunch. De koffie, thee, en water vloeien rijkelijk en een kleine snack op tafel ontbreekt niet.  

Liever een agile marketing workshop volledig aangepast op jouw merk? Vanaf 795 euro excl. BTW kun je een 1-op-1 training bij ons volgen. Bij ons op locatie, of bij jou op kantoor. Of stoom je hele team klaar met een incompany training bij jou op kantoor. Neem contact op voor de mogelijkheden en bijbehorende investering.  

De Agile Marketing workshop is inclusief:

  • Gezonde lunch en tussendoortjes 
  • Onbeperkt koffie, thee en water  
  • Een certificaat van deelname 
  • Het behandelde lesmateriaal dat je na afloop toegestuurd krijgt 
  • Extra handleidingen en tools om zelf aan de slag te gaan  

Onze
regisseurs

"*" geeft vereiste velden aan