Spring naar content

Samen ambities
waarmaken

uitdaging

Het gaat goed met KUBUS, een groep vak-fanaten die geloven dat ontwerpen en bouwen van de gebouwde omgeving effectiever, duurzamer en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelt men geavanceerde software voor BIM (Building Information Modeling). Maar hoe trek je op een zeer krappe arbeidsmarkt meer van deze gedreven specialisten aan? Tijd om de professionalisering die KUBUS afgelopen jaren door heeft gemaakt ook om te zetten naar een herkenbaar en onderscheidend werkgeversmerk.

onze oplossing

We gingen door middel van een merksessie en diepte-interviews met werknemers op zoek naar het verhaal van Kubus.
En wat bleek? Er zat zoveel trots, geloof, saamhorigheid, lol en ambitie in deze verhalen, dat we eigenlijk meteen overtuigd waren dat niemand dit verhaal beter zou kunnen communiceren dan deze medewerkers zelf. Een hechte club waar iedereen samen werkt aan ontwikkeling. Daarom kregen zij zelf de hoofdrol in het werkgeversmerk.

foto collage van case Kubus

Join US

Nu begint de zoektocht naar gelijkgestemden. Degene die samen nieuwe uitdagingen willen gaan opzoeken, van elkaar willen leren, elkaar uitdagen en elkaar willen verrassen. Met gerichte online campagne, ondersteund door de persoonlijke verhalen zoeken we wereldwijd naar nieuwe collega’s.

"*" geeft vereiste velden aan